2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda şekersiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut değerli üzere özge sarih renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın henüz yüce görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok balkı olmayan hararetli renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi halk etmek için bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Özel tasarımı yardımıyla sessiz yabancı ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol olanakı katkısızlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı bol kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak muhtevain canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Ocak dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahatlıkla kullanılabilen bir tondur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve peyda tonlarda olan duvar renkleri olarak içinmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında mekân vermektedir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu gösteriş ve har bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla ilahî antrasit renk tonları bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir fer şimendifer.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tekvin etmek ve sprey boya çağdaş bir antrasit gri dekorasyon yol peyda etmek isteyenler ciğerin idealdir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. öteki renklerle kolay mutabakat sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tekvin etmek için bile uygundur.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Nasıl birbirine mazmun ve görünüş olarak dip tabana bu zıt iki rengi bir arada kullanıvermek ciğerin elleme bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana malik olacaksınız. Parafin ve turuncu size fazla iddialı gelirse içerisinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah tercih edebilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu sistem sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Mekanda elan abat, samimi ve enerjik bir âlem mı arıyorsunuz. O hin grinin har tonlarına düz faaliyet geçirmek haklı bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve alev sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve öbür tezyinî unsurlarla mutabakat ortamında kabil.

Report this wiki page