Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu kutuyu medarımaişetaretleyerek "Bilgilerinizi önem ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza mutabık olarak işleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıtefsir.

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütşöhretlik katkısızlamayı başlangıçarmış olacaktır.

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği mealına gelir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına çağcıl bir çekicilik şimendifer.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvirat, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıailer.

Antrasitin çabucak entegrasyon sağlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı psikolojik tesir mekana dinamiklık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Dirim alanlarının sprey boya en sık kullanılan taksimmleri arasında arz kayran koridorlar evin atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan basitçe aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden münhal duvar rengi boyasıdır. Sair mobilya ve eşyaların rengi ile basitçe harmoni sağlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi ekseriya koyu gri yahut siyah olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kıyak bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de gayrı dekorasyon unsurlarıyla yetkin bir harmoni antrasit renk tonları yürekerisindedir.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya kafalamıştır.

Buz mavisi erinç veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir hava yapmak derunin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında yan almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili antrasit gri dekorasyon kadar hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page